Cannot update Sharepoint field to NULL from Non-NULL value?

first post: matthewwalk wrote: Hello, I'm using the SharePoint List Destination control trying t...

latest post: Roxie wrote: Out of luck because I have about 10 fields I need to implement the ...

SharePoint List Data Source Adapter and UserMulti Lookups

first post: arenzja wrote: When trying to pull data from a sharepoint list, I have 2 types of ...

Adapters for 2013

first post: nicksav wrote: Guys, I made a little change to support 2013. Put all together here...

Does a 2014 adapter exist?

first post: stevelayton wrote: I am using SQL 2014 but cannot get my packages to work anymore.

latest post: Hikmer wrote: Any updates on a solution for SQL 2014? It is almost criminal that...

When is the plan to release adapters for SharePoint 2013

first post: patilbh wrote: Hello I am using SharePoint 2013 with Visual Studio 2012. I am not ...

latest post: mothinTheMachine wrote: Isn't this an Open Source project? If it is then anyone can start m...

SharePoint List Destination gives error in SSIS

first post: sam1203 wrote: Hi , I am using SharePoint List destination connector for updatin...

EzFlatFileCM.Columns.Add doesn't cast to IDTSName

first post: developmentally wrote: I'm trying to add columns to to my EzFlatFileCM but the object retu...

latest post: developmentally wrote: Looks like I should have cast to IDTSName100 instead of IDTSName. I...

Works brilliantly from SSDT 2012 but not with DTEXEC on the same workstation

first post: harappa wrote: Hi All, I am hoping somebody can help me. I am doing a PoC with the...

latest post: shijokprakash wrote: I had simular problem, but with lots of other missed components to ...

Unable to see/ add component in Visual Studio 2013

first post: Dkholo wrote: Unable to see/ add component in Visual Studio 2013. Installed the c...

latest post: rw5207 wrote: Same issue. Do we have to switch to OData?

Error when deploying in 2012: “Unable to create the type with the name 'SPCRED'”

first post: jbetts wrote: Running packages in debug mode works flawlessly. Deploying to SQL b...

latest post: lucianomontenegro wrote: Anyone got an answer to deploy problem?